14/2/16

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Σιοβα και τους 40 κλέφτες


Όπως λέει και ο λαός ο πάνσοφος ο τροχός γυρίζει. Και δυστυχώς ότι έκανες όταν ήσουν απο πάνω μπορεί να
σου γυρίσει και να το υποστείς όταν βρεθείς απο κάτω. Κάτι τέτοιο κυριε Σιόβα δεν το πρόσεξες καθόλου. Ιδού και ορισμένα βίντεο για να μην ξεχνιόμαστε







Ευτυχώς τα πράγματα κάποια στιγμή μπαίνουν στην θέση τους. Με μια πεντακάθαρη διαιτήσια 50-50,η ΑΕΚ βέβαια μπορεί να αισθάνεται αδικημένη που δεν της έδωσαν άλλο ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Μια ΑΕΚ σαφώς ανώτερη απο τον Ολυμπιακό και με έναν κόσμο να της δίνει δύναμη και κουράγιο. Για τον δε Κασάμι που ήθελε αρχ...τους διαιτητές εμείς θα τον παραπέψουμε στον μηρό που είχε δείξει πέρυσι. Θα θέλαμε δε να τους ρωτήσουμε και τους αν έχουν πρόβλημα να παίζουν με τόσο κόσμο και αν τους επηρεάζει στην αποδοσή τους.Από ότι είχαν αφήσει να ενοηθεί πέρυσι ήταν η καλύτερή τους.Για αυτό λοιπόν και το ΟΑΚΑ είχε 40000 κόσμο.

Κυρ Σαββα θα έπρεπε να ντρέπεστε. Μέχρι και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας σας Ρομπέρτο όταν μπήκατε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σας είπε να βγείτε έξω. Και κάτι τελευταίο. Το ότι ξεκινάτε να διαμαρτηρηθείται για την διαιτησία κάθε φορά ξεκινώντας με την φράση δεν θα σχολιάσετε τους διαιτητές δεν σημαίνει ότι δεν σχολιάζετε την διαιτησία.Περιμένει και η ΑΕΚ πως και πως να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο αλλά με όρους 50-50 και τότε θα είμαστε εδω να τα πούμε.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου